Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ποια συσκευασία απαιτείται για την εξαγωγή επικίνδυνων εμπορευμάτων;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86--13873178021
Επαφή τώρα

Ποια συσκευασία απαιτείται για την εξαγωγή επικίνδυνων εμπορευμάτων;

2023-10-27

Latest company news about Ποια συσκευασία απαιτείται για την εξαγωγή επικίνδυνων εμπορευμάτων;

Τα επικίνδυνα εμπορεύματα αναφέρονται σε ουσίες που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία λόγω καύσης, έκρηξης, διάβρωσης, δηλητηρίασης, ραδιενεργής ακτινοβολίας κλπ.Τα επικίνδυνα εμπορεύματα έχουν ειδικές και αυστηρές απαιτήσεις για τη συσκευασία, αποθήκευση, απομόνωση, φόρτωση και εκφόρτωση, διαχείριση, συνθήκες μεταφοράς και μέτρα πυρκαγιάς και πρώτων βοηθειών.Η ασφαλή μεταφορά του συνδέεται στενά με την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπωνΗ συσκευασία επηρεάζει άμεσα την ασφαλή μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, οπότε τα επικίνδυνα εμπορεύματα απαιτούν αυστηρότερη συσκευασία.

 

Όσον αφορά τη χρήση συσκευασιών για την εξαγωγή επικίνδυνων εμπορευμάτων, the state stipulates that enterprises that produce packaging containers for exporting dangerous goods must apply to the inspection and quarantine agency for performance appraisal of packaging containers.

Οι επιχειρήσεις που παράγουν και εξάγουν επικίνδυνα εμπορεύματα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον οργανισμό επιθεώρησης και καραντίνας για την ταυτοποίηση των δοχείων συσκευασίας.Δεν επιτρέπεται η εξαγωγή επικίνδυνων εμπορευμάτων που χρησιμοποιούν μη αναγνωρισμένα δοχεία συσκευασίας..

 

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες συσκευασίας επικίνδυνων εμπορευμάτων: I, II και III.

 

Κατηγορία Ι συσκευασία: Τα εμπορεύματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και απαιτούν υψηλή αντοχή συσκευασίας.

 

Κατηγορία ΙΙ: Τα εμπορεύματα παρουσιάζουν μέσο κίνδυνο και απαιτούν υψηλή αντοχή συσκευασίας.

 

Συσκευές κατηγορίας ΙΙΙ: Τα εμπορεύματα παρουσιάζουν χαμηλό κίνδυνο και οι απαιτήσεις αντοχής των συσκευασιών είναι μέσες.

 

This standard applies to export dangerous goods packaging with a volume of no more than 450 liters (liquid loading) and a net weight of no more than 400 kilograms (except for packaging of pressure receptacles, ραδιενεργές ουσίες και μολυσματικές ουσίες)

Για τα επικίνδυνα εμπορεύματα της κατηγορίας 3, η κατηγορία συσκευασίας καθορίζεται με βάση το σημείο ανάφλεξης.

 

PG I: Το σημείο ανάφλεξης είναι μικρότερο από -18°C

PGII: σημείο ανάφλεξης μεταξύ -18°C και 23°C

PGIII: σημείο ανάφλεξης μεγαλύτερο των 23°C

 

1Απαιτήσεις συσκευασίας για διαβρωτικά είδη: Το κλειδί για τη συσκευασία διαβρωτικών είδη είναι να δίνεται προσοχή στις αλλαγές μεταξύ των ειδών και των δοχείων.

1 Για τέτοια πτητικά διαβρωτικά είδη, πρέπει να χρησιμοποιούνται ανθεκτικά στα οξέα δοχεία, να σφραγίζονται και να αποθηκεύονται σε ξύλινα κουτιά.

2 Τα μεταλλικά δοχεία πρέπει να βαφτούν με αντιβροχιοποιητική μπογιά για να εμποδίζεται η διάβρωση των διαβρωτικών στοιχείων στα μεταλλικά δοχεία.

3Μην χρησιμοποιείτε γυάλινα δοχεία για υδροφθορικό οξύ, διότι θα διαβρώσει.

 

2Απαιτήσεις συσκευασίας για εκρηκτικά και εύφλεκτα αντικείμενα:

1 Η ανθεκτική σε έκρηξη βαρέλια είναι εξοπλισμένη με μια βαλβίδα ασφαλείας, η οποία μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τον αποπληθωρισμό όταν αυξηθεί η πίεση στο βαρέλι.

2Συσκευάζεται σε πλαστικά βαρέλια και τοποθετείται σε σιδερένια ή ξύλινα κουτιά

Το βάρος των εκρηκτικών σε κάθε βαρέλι δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 50 κιλά.

 

3Οι απαιτήσεις συσκευασίας για τοξικά εμπορεύματα: Οι κύριες απαιτήσεις για τις συσκευασίες επικίνδυνων εμπορευμάτων είναι ότι δεν πρέπει να είναι αναπνευστικές και πρέπει να είναι σφιχτά συσκευασμένες.

1 Για τα οργανικά φυτοφάρμακα, χρησιμοποιήστε σακούλες από άσφαλτο με σφιχτές ραφές.

2 Πρέπει να υπάρχουν εμφανή σημάδια τοξικών ουσιών.

3 Για τοξικούς κρυστάλλους όπως το βαρύ κάλιο και το βαρύ νάτριο, θα πρέπει να συσκευάζονται σε ανθεκτικά κουβάκια.και ο τοίχος του κουβά δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 1.2 mm.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι υπάρχουν πολλοί τύποι επικίνδυνων εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων υγρών, σκόνης, συμπιεσμένων αερίων, στερεών ουσιών κλπ. Κάθε τύπος συσκευασίας είναι διαφορετικός.Η συσκευασία των επικίνδυνων εμπορευμάτων ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου· ταυτόχρονα απαιτούνται αυστηροί και επαγγελματικοί κανονισμοί στις μεταφορές για την καλύτερη αποφυγή και αντιμετώπιση απρόβλεπτων γεγονότων.

 

επισκέψουwww.jmbucket.comνα διαλέξει έναν κατάλληλο κουβά.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Στρογγυλός πλαστικός κάδος Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 jmbucket.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.