Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86--13873178021
Επαφή τώρα

Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας

2023-04-23

Latest company news about Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας

Hunan Jieming η βιομηχανική Co. πλαστικών, ΕΠΕ, ένας κύριος κατασκευαστής των πλαστικών κάδων στην Κίνα, έχει επενδύσει πρόσφατα σε μια νέα μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων για να ενισχύσει περαιτέρω τις ικανότητες παραγωγής της. Με αυτήν την νέα προσθήκη, η επιχείρηση έχει τώρα συνολικά 30 αυτόματες μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, όλων που εξοπλίζονται με τα όπλα ρομπότ για τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα και την ακρίβεια.

 

Η νέα μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων είναι ένα πρότυπο κατάστασης προόδου με τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που επιτρέπουν σε την για να παραγάγουν τους υψηλής ποιότητας πλαστικούς κάδους με τα ελάχιστα απόβλητα και το χρόνο διακοπής. Είναι επίσης πλήρως αυτοματοποιημένο, έτσι σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς χωρίς την ανάγκη για τη χειρωνακτική επέμβαση.

Εκτός από τη νέα μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων, Hunan Jieming τα πλαστικά καυχώνται επίσης μια εντυπωσιακή σειρά άλλου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων 60 μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων μαρκαρίσματος -φορμών, 30 μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος, 25 μηχανών εκτύπωσης οθόνης, και 15 μηχανών μεταφοράς θερμότητας.

 

Αυτές οι μηχανές όλες σχεδιάζονται για να λειτουργήσουν μαζί χωρίς ραφή, επιτρέποντας στην επιχείρηση για να προσφέρουν μια πλήρη σειρά των πλαστικών υπηρεσιών παραγωγής κάδων στους πελάτες της.

 

Η δέσμευση της επιχείρησης για την επένδυση στον πιό πρόσφατο και πιό προηγμένο εξοπλισμό οδηγείται από την επιθυμία της να παρέχει τα καλύτερες δυνατές προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες της. Με η τεχνολογία και η αυτοματοποίηση εξεχουσών θέσεων, Hunan Jieming τα πλαστικά είναι σε θέση να παραγάγουν τους υψηλής ποιότητας πλαστικούς κάδους με τους γρήγορους χρόνους ανακύκλωσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αυτή η πιό πρόσφατη επένδυση σε μια νέα μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων είναι μόνο ένα παράδειγμα της αφιέρωσης της επιχείρησης στη συνεχή βελτίωση και της καινοτομίας. Δεδομένου ότι η ζήτηση για τους πλαστικούς κάδους συνεχίζει να αυξάνεται, Hunan Jieming τα πλαστικά καλά-τοποθετούνται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών του με την πιό πρόσφατους τεχνολογία και τον εξοπλισμό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόσφατα ενισχύουμε τις ικανότητες παραγωγής μας  2

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Στρογγυλός πλαστικός κάδος Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 jmbucket.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.