Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πώς να προσδιορίσει τα ποιοτικά προβλήματα των πλαστικών προϊόντων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86--13873178021
Επαφή τώρα

Πώς να προσδιορίσει τα ποιοτικά προβλήματα των πλαστικών προϊόντων

2023-02-03

Latest company news about Πώς να προσδιορίσει τα ποιοτικά προβλήματα των πλαστικών προϊόντων

1. Αίσθηση της μυρωδιάς: Μυρίζει πολύ το φως, αλλά υπάρχει μια μικρή πλαστική μυρωδιά, συνήθως προϊόντα της καλύτερης ποιότητας μυρίζει έντονα του πλαστικού, και είναι συνήθως προϊόντα της ελαφρώς χαμηλότερης ποιότητας μυρίζει έντονα του πλαστικού και έχει μια πικάντικη μυρωδιά που το μεγαλύτερο μέρος του γούστου είναι αγαθά φτωχής ποιότητας.

 

2. Αφής αίσθηση: αγγίξτε την άκρη του προϊόντος, δεν υπάρχει κανένα ακανθώδες συναίσθημα, η άκρη είναι σχετικά καθαρή, η φόρμα είναι καλύτερη, και η επισκευή λάμψης είναι επίσης καλύτερη αισθάνεται τραχύ στην αφή, και η άκρη είναι τραχιά, το οποίο σημαίνει ότι η φόρμα είναι φτωχή.

 

3. Όραμα: Τα διαφανή και άχρωμα προϊόντα φαίνονται πολύ διαφανή και χωρίς ακαθαρσίες. Προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα (που παράγεται συνήθως από τους ακατέργαστους σβόλους) όπως η φρέσκος-κράτηση των τσαντών, φλυτζάνια, καλαθάκια με φαγητό, και η φρέσκος-κράτηση των κιβωτίων Τα προϊόντα με πολλές ακαθαρσίες είναι ελαφρώς χαμηλότερης ποιότητας (που παράγεται συνήθως από τα ακατέργαστα υλικά σκονών), όπως η ταξινόμηση των κιβωτίων, των λεκανών, των κρεμαστρών, και των σκαμνιών.

 

Τα περισσότερα από τα αδιαφανή προϊόντα είναι προϊόντα με τη φτωχή ποιότητα (τα περισσότερα από τα παράγονται με τα ανακυκλωμένα υλικά, αλλά τα ανακυκλωμένα υλικά μπορούν να διαιρεθούν σε πολλούς τύπους, όπως τα ανακυκλωμένα υλικά που παράγονται με την τακτοποίηση του κατασκευαστή τα ελαττωματικά προϊόντα που επιστρέφονται από τον έμπορο στον κατασκευαστή) όπως τα δοχεία απορριμμάτων και τα προϊόντα απορριμάτων όπως τα σκάφη της γραμμής βαρελιών και οι τσάντες απορριμάτων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Στρογγυλός πλαστικός κάδος Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 jmbucket.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.