Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πώς το σημάδι αντι-πλαστογράφησης στο συσκευάζοντας κάδο κάδων χρωμάτων;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86--13873178021
Επαφή τώρα

Πώς το σημάδι αντι-πλαστογράφησης στο συσκευάζοντας κάδο κάδων χρωμάτων;

2022-07-12

Latest company news about Πώς το σημάδι αντι-πλαστογράφησης στο συσκευάζοντας κάδο κάδων χρωμάτων;

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά εγχώριας βελτίωσης έχει συνεχίσει να αναπτύσσεται, η αγορά γιατί τα οικιακά επιστρώματα έχουν συνεχίσει επίσης να αυξάνονται, και η ζήτηση για τα επιστρώματα επίσης σταθερά έχει αυξηθεί. Η τρέχουσα δημοφιλής συσκευασία χρωμάτων στην αγορά είναι κυρίως 18 λίτρα και 20 λίτρα, και το υλικό είναι κυρίως Σ. Υπάρχουν όλο και περισσότεροι τύποι επιστρωμάτων, και τα διάφορα ονόματα είναι πλήρη των τεχνασμάτων. Εντούτοις, δεν υπάρχει πολλή διαφορά στην ουσία. Στην πραγματικότητα, τα επιστρώματα των διαφορετικών χρήσεων και οι τύποι πρέπει να διακριθούν στα συσκευάζοντας βαρέλια έτσι ώστε οι καταναλωτές μπορούν να δουν με μια ματιά.

 

Εντούτοις, η κινεζική αγορά επιστρωμάτων είναι μια μικτή τσάντα, με τη διάφορη καινοτομία εμπορικών σημάτων, και τα χαμηλής ποιότητος επιστρώματα έχουν προκαλέσει τη μεγάλη ζημιά στους καταναλωτές. Τόσο πώς μπορούν οι καταναλωτές να είναι σε θέση να διακρίνουν την αυθεντικότητα του χρώματος;

 

Μια κοινή μέθοδος αντι-πλαστογράφησης είναι να προστεθεί ένας δισδιάστατος κώδικας στο συσκευάζοντας βαρέλι, αλλά αυτή η μέθοδος είναι εύκολο να ληφθεί ως πρότυπο και δεν μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στην επαλήθευση της αυθεντικότητας του προϊόντος. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τυπωθεί ένας κώδικας αντι-πλαστογράφησης λέιζερ στο συσκευάζοντας βαρέλι. Η κωδικοποίηση κάθε βαρελιού είναι μοναδική, έτσι ώστε οι παίκτες χρηματιστηρίου δεν μπορούν να την μιμηθούν. Αυτή τη στιγμή, Hunan Jieming η Co. βιομηχανίας πλαστικών, ΕΠΕ είναι η πρώτη για να χρησιμοποιήσει αυτήν την προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης στην πλαστική συσκευάζοντας βιομηχανία βαρελιών. Αυτό είναι επιχείρηση παραγωγής με 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία. Η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τα διάφορα πλαστικά συσκευάζοντας βαρέλια 1-30L.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Στρογγυλός πλαστικός κάδος Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 jmbucket.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.